Monday, 13 May 2013

HANDMADE PENCIL BOXES PROJECT!!!!

Assalamualaikum peeps!

Now I'm gonna update on some cute stuffs you may want to purchase. Tadaaaaaaaa!
HANDMADE PENCIL BOXES!
Yeahhh!




Fabric : Felt
Price : RM4/piece, RM8/2pieces, RM 10/3pieces
Postage : Free
Delivery : Only on Monday & Wednesday and will take 2-3 days to safely arrive at yours
Payment : Maybank or BSN account (I will email you my accounts if you email me to confirm your order)
*I don't use Poslaju courier for your info :)

Actually I made all this by myself. Nama pun handmade kan, ponat den menjahit segala jenis benda alah ni so baik korang beli :) Tapi kan tapi kan, I sendiri pun tak tahu cemana nak kasi korang pilih designs or patterns or colours as in I sendiri baru je nak belajar menjual. Hehe. So harapnya korang boleh pilih dulu designs yang available terhad sangat-sangat ni.

So kat bawah ni ada a few samples of my handmade pencil boxes. Tak banyak but then korang boleh pilih yang mana korang fikir nice and attractive untuk diri korang. Basically, the base colour of the pencil boxes I pakai warna gelap since yeah, you guys sendiri pun tahu kan, warna gelap takdelah kotor cepat sangat. And kalau kotor pun, tak nampak terang-terangan. Kan? Oh by the way, I buat all these pencil boxes ikut kata hati I je. Pilihan warna pun camtu gak. Yang mana gua pikir menarik, gua bedal je buat hahaks. And the results of my 'gila-gila' combinations are those below....





And for your information, setakat ni I tak amek tempahan lagi untuk pattern/design korang sendiri. I cuma sediakan apa yang I buat because you know kan, I'm a newbie to this kinda thing. NEWBIE. Yeay!
Therefore, kepada yang betul-betul berminat, bolehlah korang emailkan I your details, sebelum I emailkan my account numbers sebagai tanda I dah selamat terima order korang tu. Okay? Please email to syahirahhghani@gmail.com :)

Name : 
Address :
Poscode : 
Code :

Selamat membeli guys!
Jazakallahu khairan kathira fellas muah muah!
Assalamualaikum.

6 comments:

  1. Replies
    1. please directly email me at syahirahhghani@gmail.com k :) selamat membeli kiki!

      Delete
  2. haha. nebing ara. adoii :)
    rajin pulok mu uad mende gini dehh.

    ReplyDelete