Thursday, 17 January 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu

Assalamualaikum.
Alhamdulillah.

Setelah hampir dua minggu tak update blog, akhirnya ter-update jugak. I baru dapat my laptop back, baru lepas kena format, virus gilavavi punya pasal, huhu. Penat I menangis sokseksoksek itu hari, ingatkan dah hilang semua folder especially my thousands of precious pictures =,=

So here I am, menceburkan diri dalam sebuah segmen buat julung kalinya.....
(gara-gara ditag oleh cik Panda Mata Lebam a few days ago)



Do read my blog if you feel free ya. Kalau rasa mahu ikut, silakan teehee. For tonight it's going to be just a short entry. I malas sikit nak menaip sekarang duh kemalasan terlampau. InshaAllah will be updating more after this, do not worry and stay tune!

Goodnite people.
Assalamualaikum :)

27 comments:

  1. thanks sudi join segmen :) yaya follow sini

    ReplyDelete
  2. hai, saya singgah sini dari segmen yg sama :) *18
    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  3. hai. salam perkenalan. dah follow sini. follow balik kalau sudi. dr segmen yang sama. :)

    http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    dah folo kamoo =)

    ReplyDelete
  5. Merangkak dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg same , follow cniey :)

    waniey-missmustache.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  8. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  9. dr segmen yg sme
    jmput singgah blog sy

    done follow sini

    ReplyDelete
  10. same here! folo u - DONE ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. Fasya pun dari segmen yg same :) Nice blog and done follow you. Follow me back ! http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. done follow #39

    blogwalking dari segmen sama :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  15. Salam Perkenalan^^
    singgah sini sambil follow . klu sudi follow back ye ^^ TQ. #40

    kupukupupink99.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  17. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  18. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my FB page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  19. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  21. salam kenal...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  22. Hi .. salam kenal .. dari segmen yang sama .. done follow u .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. hye dear... sis dtg dari segmen yg sama :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  25. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete